Uspešno sodelovanje z neodvisnimi raziskovalci

Med dolgoletnim sodelovanjem smo razvili dobre odnose z raziskovalci na francoskih univerzah in inštitutih, kot sta nacionalni inštitut za zdravje in medicinske raziskave (INSERMA) ter nacionalni center za zdravstveno raziskovanje (CNRS).

Na mednarodni ravni tesno sodelujemo s sosednjimi državami. Dejavni smo tudi v bolj oddaljenih deželah, na primer v Združenih državah Amerike, Avstraliji, Kanadi, Kitajski in Rusiji.

Sodelovanje je neprecenljivo, saj omogoča izvajanje velikih kliničnih študij, izmenjavo zamisli in sklepanje prijateljstev.

 

Raziskave opravljamo po vsem svetu 

Razvijamo prijateljsko, plodno sodelovanje z mednarodnimi strokovnjaki, kar prinaša moralno zadovoljstvo, dobre odnose in sinergijo.

Bistvo našega obstoja je naša velika predanost raziskavam in razvoju. V 19 državah imamo prisotne mednarodne centre za terapevtske raziskave (ICTR: International Centres for Therapeutic Research). Ti centri skrbijo za vse bolj kompleksno logistiko, pomembno pri izvedbi obsežnih kliničnih raziskav, ki so potrebne za razvoj zdravila.

 

 

Naši mednarodni centri za terapevtske raziskave se nahajajo v Pekingu, Bruslju, Budimpešti, Buenos Airesu, Londonu, Madridu, Melbournu, Montrealu, Moskvi, Münchnu, Parizu, Pragi, Riu de Janeiru, Rimu, Seulu, Singapurju, Stockholmu, Tokiu in Varšavi.